You are here

O nama

Firma ECO CLEAN DISTRIBUTIONS d.o.o Beograd je generalni zastupnik, uvoznik i distributer:

OPN Chemie OTTO PETRI Gmbh - Nemačka

Proizvođač odličnih sprejeva koji se koriste za redovno održavanje i prilikom remonta u svim idustrijskim granama, uključujući i prehrambenu industriju.

ITW LLC&Co KG - Nemačka

Američki proizvođač vrhunskih sprejeva, lepkova i ostalih proizvoda za redovno održavanje i remonte specijalno za elektro industriju, pa potom za sve ostale industrije.

NILS S.p.A. - AG - Italija

Nemačka firma sa sedištem na severu Italije u Alpima, jedna od TOP 5 u svetu za proizvodnju masti i ulja od prvorafinisanog baznog ulja vrhunskog kvaliteta, stoga se Nilsovi proizvodi koriste u skoro svim skijalištima u svetu za prvo punjenje u menjače, reduktore, ležajeve ratrake, zaštitu sajli i opreme.

ProElite - Poljska

Proizvođač hemijskih sredstava za pranje vozila, poliranje, uklanjanje katrana i bitumena, uklanjanje kamenaca, pranje zagorelih roštilja i rerni, uklanjanje uljnih fleka sa betona i asvalta itd.

TLK Biotehnologija d.o.o. - Hrvatska

Naši dragi prijatelji koji se bave proizvodnjnom sredstva za dezinfekciju jedinstvenog na našem tržištu, kao i sredstava za pranje i uklanjanje kamenaca u prehrambenoj industriji.

RAW Handel und Beratungs GmbH - Nemačka

Proizvodjač adsorbcionih sredstava koja se koriste u prevenciji i sakupljanju rasutog otpadnog ulja, mazuta, dizel goriva, hidrauličnih, transforamtorskih i drugih ulja, svih vrsta hemikalija i drugih otpadnih tečnosti na čvrstim i vodenim površinama (www.raw-international.com)

OIL TECHNICS Ltd - Velika Britanija

Proizvodi sredstava za čišćenje i odmašćivanje koja se koriste za čišćenje teških kontaminacija u elektroprivredi, naftnoj industriji i sl. (www.oiltechnics.com)

SUNSHINE MAKERS Inc - CA, SAD

Program SIMPLE GREEN proizvoda koja se koriste za čišćenje i odmašćivanje, kao i disperzanti za uklanjanje uljnog filma sa vodenih površina (www.simplegreen.com)

SAKAPHEN GmbH / Donelli Alexo s.r.l. - Nemačka / Italija

Proizvođač za sredstva iz programa SAKAPHEN sistema koja omogućavaju lako čišćenje i zaštitu za keramičke, staklene kao i za plastične visokonaponske izolatore. Dugotrajna zaštita sprečava pražnjenje i obezbedjuje povećanu bezbednost.

Tehničku dokumentaciju za naše proizvode možete pogledati na sajtu http://ecoclean.rs

PROTEUS EQUIPMENT - Velika britanija

Udruženje britanskih putara koji su napravili dva sredstva: jedno za pranje kipera od asvalta BITUKLEEN i drugo za zaštitu karoserija kamiona od lepljenje asvalta BITUSLIDE.

Galerija: