You are here

Ultra anti-moisture - sprej za rad na elektroopremi

Šifra:
860000
Cena:1.351,00 RSD
Proizvod je neocenjen

Sredstvo za zaštitu od vlage elektropostrojenja, elektroinstalacija, kontakata i razvodnih tabli.

Da li postoji sredstvo u spreju kojim se poprska mobilni telefon i on može da radi u vodi? Ultra to obezbeđuje. Pogledajte video na sledećem linku:

https://www.youtube.com/watch?v=of6X5t1I3I0

Da li može da se napravi vodootporni električni ručni alat? Pogledajte snimak.

Karakteristike:

• Bezbedno štiti električne uređaje i elektro elemente od vlage I vode od vlažnosti i agresivnih uticaja vlage

• Momentalno otklanja vlagu nakon prodiranja vode, štiti od trenja i korozije.
• Popusta korodirane vijčane spojeve i izbacuje vodu

• Popušta oksidisane terminale i dugoročno štiti od rđe i korozije
• Eliminiše neželjeni napon i gubitke u voltaži

• Omogućava  nesmetan protok struje

• Sprečava električne i elektronske kvarove koji mogu nastati ulsed prodiranja vode, vlage, kondenzacije ili korozije

• Može se koristiti na svim metalima I legurama

 

TECHNOLIT® anti-moisture spray ULTRA –Sprej za zaštitu od vlažnosti ULTRA – Osigurava dobro funkcionisanje električnih i elektronskih delova.

Loše vremenske prilike, kondenzacija, para i magla – nisu baš najbolje okruženje za dobro funkcionisanje električnih i elektronskih komponenti. Ali ponekad ovi uslovi ne mogu da se izbegnu i preventivne mere moraju da budu preduzete protiv vlagom izazvanih kratkih spojeva i gubljenja napona. Jednostavno, ali efektivno rešenje je TECHNOLIT® sprej za zaštitu od vlažnosti ULTRA. Može da uradi ono što se obično smatra nemogućim. Osigurava pouzdanost čak i u teškim uslovima.

Često je nekomplikovana oprema, kao što je osvetljenje u vozilima, svetla na prikolici ili spoljašnja svetla, ta koja se kvare kao rezultat izlaganja kiši i snegu. Osim nezgoda do kojih može doći zbog neispravnih svetala, tu je i ozbiljan rizik prema ljudima u okolini, od struje na mestima na kojima ne treba da bude kratkih spojeva, kao rezultata vlage. Ima mnogo primera koji ilustruju potencijalne opasnosti: spoljni utikači, nezaštićeni električni spojevi, i dr. prskanje vodom električnog sistema, električni uređaji u vrlo vlažnim okruženjima. Ono što svi imaju zajedničko je to da nije samo funkcionisanje električnih sistema u opasnosti, nego i dobrobit nedužnih prolaznika. U situacijama kada opasnost može da naiđe brzo i nenadano, adekvatna zaštita je još važnija nego inače.

TECHNOLIT® sprej za zaštitu od vlažnosti ULTRA može da spreči da se najgore dogodi. Štiti električnu opremu od kvarenja i korozije. Sprečava nezgode koje mogu da se dogode kao rezultat kvarenja električnih ili elektronskih sistema. Izbacuje vodu, razlaže rđu i ostavlja kohezivni zaštitni sloj. Čak i gumaste naslage ulja i kontaktna korozija, koje često izazivaju kvarove, se razlažu.

TECHNOLIT® sprej za zaštitu od vlažnosti ULTRA je sprej jednostavan za upotrebu, koji sadrži sastojke sa odličnim prodornim mogućnostima. Tretirani delovi su zaštićeni od efekata vremenskih prilika, prskanja vodom, pare i oksidacije, a u isto vreme su i izolovani od neželjenog gubitka struje. Jednostavan za korišćenje sa neverovatnim efektima.

TECHNOLIT® sprej za zaštitu od vlažnosti ULTRA osigurava dostupnost električnim uređajima i sprečava da nastane skupa sekundarna šteta. U situacijama kvarenja, kada nema u blizini stručnog kadra za popravku, rezervnih delova ili vremena da se velike popravke izvrše, TECHNOLIT® moisture protection spray ULTRA je tu kao brza i efikasna “Prva pomoć” za električne sisteme i elektronsku opremu. Ovaj dokazani proizvod je u upotrebi sve vreme otkad je započeto sa njegovim korišćenjem od strane kvalifikovanih majstora, hitnih službi i vatrogasaca i efektivno sprečava štetu koja bi mogla da nastane pri restartovanju električne opreme koja se pokvarila zbog izlaganja vodi (recimo kod poplava i slično).

Koristi se za zaštitu kod popravke motora, generatora, transformatora, raznih mernih i kontrolnih instrumenata, sklopki, elektronike, kontakta prekidača, releja i drugih električnih veza.

Pakovanje: 
500ml
BEST OF - preporuka: 
Da
Profesionalna upotreba: 
Da
Industrijska upotreba: 
Da
YouTube video: 

Slični proizvodi