Sve kategorije

Sobo Power – sredstvo za odmašćivanje i čišćenje

5,250.00 rsd

Pakovanje: 5l

Kontaktirajte nas

Opis

Koncentrovani čistač vozila, delova, prikolica i cerada kamiona, uspešno čisti cerade od svih prljavštine.

Višenamenski alkalni odmašćivač

Moćno sredstvo koje brzo odmašćuje i najteže kontaminirane površine uljem, industrijskih podova i inžinjerskih komponenti. Koristi se kao efikasna zamena za trihloretilen.

SOBO POWER  je svestran odmašćivač koji čisti komponente kontaminirane uljem i uljnim emulzijama, bez uticaja na osetljive boje. Takođe, efikasno otklanja kontaminacije sa površina koje mogu da se peru, kao što je plastika, metal, drvo, tekstil, zatim  otklanja uljne mrlje i naslage ulja na vozilima nastale u saobraćaju na javnim putevima. Otklanja ulje, masnoće i masne naslage. Može se koristiti i u ultrazvučnim kadama.

Ekološko sredstvo za odmašćivanje i čišćenje agresivnih ulja i kontamiranih površina uljem i masnoćom.

Karakteristike:

Sadrži prirodne tenzide, hidrokside, smešu biorazgradivih površinski aktivnih surfaktanta namenjeni za smanjenje površinskog napona ulja i emulzija masti, koji omogućavaju da površine nakon ispiranja budu bez ulja i uljnog filma. Svetlozelena tečnost. Sadržaj VOC = nula. BOD/COD = 5 dana. SG = 1,06

Rastvorljivo u vodi, alkalno reaktivno sredstvo. Čišćenje je efikasno i lako, pogodan za aparate pod visokim pritiskom. Nakon čišćenja ostavlja čiste površine sa prijatnim mirisom. Sadrži samo biološki razgradive sastojke. Ne oštećuje obojene površine.

PRIMENA

Može se koristiti nerazblažen za odmašćivanje veoma teških naftnih kontaminacija.

Preporučeno razblaživanje za korišćenje sa čišćenjem na paru, čišćenje podova i vozila sa mašinama za čišćenje je 4%. Koristi se kako sa hladnom tako i sa vrućom vodom.

Ostaviti vreme kontakta nakon nanošenja od 2-3 minuta, pre ispiranja sa vodom.

Razređenje ispod 1:5 nije klasifikovano kao opasno.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Sobo Power – sredstvo za odmašćivanje i čišćenje“