Sve kategorije

Ultra anti-moisture – sprej za rad na elektroopremi

1,351.00 rsd

Pakovanje: 500ml

Opis

Sredstvo za zaštitu od vlage elektropostrojenja, elektroinstalacija, kontakata i razvodnih tabli.

Da li postoji sredstvo u spreju kojim se poprska mobilni telefon i on može da radi u vodi? Ultra to obezbeđuje. Pogledajte video na sledećem linku:

Da li može da se napravi vodootporni električni ručni alat? Pogledajte snimak.

Karakteristike:

• Bezbedno štiti električne uređaje i elektro elemente od vlage I vode od vlažnosti i agresivnih uticaja vlage

• Momentalno otklanja vlagu nakon prodiranja vode, štiti od trenja i korozije.
• Popusta korodirane vijčane spojeve i izbacuje vodu

• Popušta oksidisane terminale i dugoročno štiti od rđe i korozije
• Eliminiše neželjeni napon i gubitke u voltaži

• Omogućava  nesmetan protok struje

• Sprečava električne i elektronske kvarove koji mogu nastati ulsed prodiranja vode, vlage, kondenzacije ili korozije

• Može se koristiti na svim metalima I legurama

TECHNOLIT® anti-moisture spray ULTRA –Sprej za zaštitu od vlažnosti ULTRA – Osigurava dobro funkcionisanje električnih i elektronskih delova.

Loše vremenske prilike, kondenzacija, para i magla – nisu baš najbolje okruženje za dobro funkcionisanje električnih i elektronskih komponenti. Ali ponekad ovi uslovi ne mogu da se izbegnu i preventivne mere moraju da budu preduzete protiv vlagom izazvanih kratkih spojeva i gubljenja napona. Jednostavno, ali efektivno rešenje je TECHNOLIT® sprej za zaštitu od vlažnosti ULTRA. Može da uradi ono što se obično smatra nemogućim. Osigurava pouzdanost čak i u teškim uslovima.

Često je nekomplikovana oprema, kao što je osvetljenje u vozilima, svetla na prikolici ili spoljašnja svetla, ta koja se kvare kao rezultat izlaganja kiši i snegu. Osim nezgoda do kojih može doći zbog neispravnih svetala, tu je i ozbiljan rizik prema ljudima u okolini, od struje na mestima na kojima ne treba da bude kratkih spojeva, kao rezultata vlage. Ima mnogo primera koji ilustruju potencijalne opasnosti: spoljni utikači, nezaštićeni električni spojevi, i dr. prskanje vodom električnog sistema, električni uređaji u vrlo vlažnim okruženjima. Ono što svi imaju zajedničko je to da nije samo funkcionisanje električnih sistema u opasnosti, nego i dobrobit nedužnih prolaznika. U situacijama kada opasnost može da naiđe brzo i nenadano, adekvatna zaštita je još važnija nego inače.

TECHNOLIT® sprej za zaštitu od vlažnosti ULTRA može da spreči da se najgore dogodi. Štiti električnu opremu od kvarenja i korozije. Sprečava nezgode koje mogu da se dogode kao rezultat kvarenja električnih ili elektronskih sistema. Izbacuje vodu, razlaže rđu i ostavlja kohezivni zaštitni sloj. Čak i gumaste naslage ulja i kontaktna korozija, koje često izazivaju kvarove, se razlažu.

TECHNOLIT® sprej za zaštitu od vlažnosti ULTRA je sprej jednostavan za upotrebu, koji sadrži sastojke sa odličnim prodornim mogućnostima. Tretirani delovi su zaštićeni od efekata vremenskih prilika, prskanja vodom, pare i oksidacije, a u isto vreme su i izolovani od neželjenog gubitka struje. Jednostavan za korišćenje sa neverovatnim efektima.

TECHNOLIT® sprej za zaštitu od vlažnosti ULTRA osigurava dostupnost električnim uređajima i sprečava da nastane skupa sekundarna šteta. U situacijama kvarenja, kada nema u blizini stručnog kadra za popravku, rezervnih delova ili vremena da se velike popravke izvrše, TECHNOLIT® moisture protection spray ULTRA je tu kao brza i efikasna “Prva pomoć” za električne sisteme i elektronsku opremu. Ovaj dokazani proizvod je u upotrebi sve vreme otkad je započeto sa njegovim korišćenjem od strane kvalifikovanih majstora, hitnih službi i vatrogasaca i efektivno sprečava štetu koja bi mogla da nastane pri restartovanju električne opreme koja se pokvarila zbog izlaganja vodi (recimo kod poplava i slično).

Koristi se za zaštitu kod popravke motora, generatora, transformatora, raznih mernih i kontrolnih instrumenata, sklopki, elektronike, kontakta prekidača, releja i drugih električnih veza.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Ultra anti-moisture – sprej za rad na elektroopremi“

Mast za podmazivanje Sprejevi i tečnosti za zaštitu od korozije - inhibitori korozije Sprejevi za detekciju pukotina u materijalima Sredstva za apsorpciju prosutih tečnosti Sredstva za čišćenje betona i asfalta od prolivene fasadne boje Sredstva za kućnu-ličnu upotrebu Sredstva za odmašćivanje Sredstva za odmašćivanje i čišćenje u industriji na bazi vodorazredivih formulacija Sredstva za održavanje higijene u industrijama Sredstva za podmazivanje na visokim temperaturama Sredstva za pranje i odmašćivanje u autoindustriji i perionicama Sredstva za pranje, čišćenje i odmašćivanje elektro i elektronskih komponenata Sredstva za spoljašnje održavanje mašina i opreme Sredstva za uklanjanje uljnih mrlja sa betona i asfalta Sredstva za ultrazvučne kade Vodorazredivo sredstvo za zaštitu čeličnih površina kod zavarivanja Sprejevi za podmazivanje Sprejevi za hladno cinkovanje i metalne presvlake Sprejevi za specijalna čišćenja Sprejevi za upotrebu kod zavarivanja Sprejevi za upotrebu u prehrambenoj industriji Sprejevi i tečnosti za hlađenje u mašinskoj industriji Poslednje pogledano Maxigrease plus Spray - specijalna mast u spreju Maxigrease plus Spray - specijalna mast u spreju 1.423,00 RSD Wax preservation spray - sprej za zaštitu površina od korozije na bazi voska Wax preservation spray - sprej za zaštitu površina od korozije na bazi voska 1.484,00 RSD Summer glass cleaning concentrate - sredstvo koncentrisano za pranje staklenih površina Summer glass cleaning concentrate - sredstvo koncentrisano za pranje staklenih površina 1.379,00 RSD Leak detector - sprej za detekciju curenja gasova Leak detector - sprej za detekciju curenja gasova 890,00 RSD Techtan spray - sprej na bazi techtana za čišćenje Techtan spray - sprej na bazi techtana za čišćenje 2.858,00 RSD Newsletter E-mail * Prijavite se na našu newsletter listu i bićete obavešteni o novostima i akcijskim pogodnostima. You are here Naslovna Sredstva za pranje, čišćenje i odmašćivanje elektro i elektronskih komponenata Primary tabs Pregled(active tab) Izmenite Devel Ultra anti-moisture - sprej za rad na elektroopremi
Ultra anti-moisture – sprej za rad na elektroopremi
1,351.00 rsd